Leeftijdscontrole

Sinds 1 juli 2021 zijn we verplicht je leeftijd te controleren bij het leveren van onze alcoholische producten. Het bier zal enkel worden afgegeven aan personen die 18 jaar of ouder zijn, dit geldt ook voor verzending via PostNL.

Verzenden

We doen ons uiterste best om bestellingen binnen drie dagen te versturen, meestal zal het pakket de volgende dag door ons worden afgegeven bij PostNL. Bij bestellingen die worden verzonden zal je een track&trace-link krijgen waarmee het pakket te volgen is. Mochten we het niet halen om het pakket binnen drie dagen versturen, dan zullen we dit laten weten.

Pakketten worden binnen Nederland verzonden met PostNL en de kosten bedragen € 7,50 per bestelling. Bestellingen vanaf € 100 worden altijd gratis verzonden.

Afhalen

Indien je gebruikt maakt van de optie om je bestelling zelf af te halen nemen we contact op om dit af te stemmen. Hou er rekening mee dat we in het weekend wellicht niet beschikbaar zijn vanwege Milky Road On Tour.

On Tour (gratis bezorging)

De "Milky Road On Tour"-actie houdt in dat we op specifieke dagen gratis bestellingen afleveren in bepaalde regio's. Let bij het bestellen goed op de genoemde data indien je hier gebruik van wilt maken, zodat je thuis kan zijn als we in de buurt zijn. We nemen vooraf contact op om te bevestigen wanneer je ons kan verwachten.